Ο σκοπός του εθνικιστή.

Τόσα πολλά ακούγονται για το εν Ελλάδι εθνικιστικό κίνημα και την ιδεολογία του. Έχουμε ακούσει πολλά, είτε από φίλους είτε εχθρούς, είτε ακόμα από προβατόσχημες νυφίτσες που μας πλησιάζουν όντας εντολοδόχοι συγκεκριμένων (άκρο)δεξιών παρατάξεων, με μοναδικό ρόλο την δημιουργία ταραχών στις τάξεις μας και σκοπό την αποκομιδή των μέγιστων - βέβαια οι δύο τελευταίοι δεν μας αγγίζουν, έχουν γνώση οι φύλακες.
Δυστυχώς όμως, οι φίλοι και συναγωνιστές είναι η πηγή των σκληρότερων χτυπημάτων. Διότι αυτοί κάνουν τις πιο αγνές ερωτήσεις, “ποιος ο σκοπός μας; ποια πρέπει να είναι η στρατηγική μας;”. Όσοι είμαστε ενεργοί εθνικοί λαϊκοί σοσιαλιστές, αντιλαμβανόμαστε την σύγχυση στις τάξεις μας. Στο ιδεολογικό στράτευμα που έχουμε επιλέξει να βρισκόμαστε, θα έπρεπε να συνυπάρχουν ιδεολογικοί μαχητές και φιλόσοφοι! Και να μην υπάρχει χώρος για κοινοβουλευτικούς καρεκλοκένταυρους που έχουν υιοθετήσει τον κομουνιστικό υλισμό ως ρητορεία και δημιουργούν ηθελημένα σύγχυση.
Σκοπός των Εθνικιστών είναι να κρίνονται οι άνθρωποι και οι κοινωνίες όχι με βάση οικονομικών υλιστικών και λοιπών φθαρτών κριτηρίων, αλλά με βάση της πνευματικής τους εξέλιξης. Οπαδοί ενός Νιτσεϊκού πνευματικού ελιτισμού ανέκαθεν κηρύτταμε τον Ηρωικό βιταλισμό, λάτρες της Φυλετικής Ψυχής που είναι ο γεννήτορας του ιδιαίτερου Πολιτισμού κάθε λαού.
Πρώτιστο μέλημα μας είναι η εξασφάλιση της φυλετικής ακεραιότητας του λαού μας, ενώ το παγκόσμιο συρφετό μας πολεμάει ανηλεώς! Συναγωνιστές έχετε στο μυαλό ότι "βαλλόμεθα πανταχόθεν", από δυνάμεις που δεν είναι ίσες με εμάς. Λύση δεν είναι να γίνουμε ένα με το σύστημα και “να το αλώσουμε εκ των έσω”, όπως μας λένε κάποιοι. Η λύση είναι παρακάμπτοντας τον κοινοβουλευτικό σκόπελο να κυριαρχήσουμε στην κοινωνία. Με συνεχείς δράσεις, με συμμετοχή στα κοινά, να διαδίδουμε τον εθνικιστικό λόγο κάθε στιγμή της ημέρας μας, να είμαστε τα παραδείγματα που οι άλλοι θα θέλουν να ακολουθήσουν! Έχουμε ανάγκη από επαναστάτες που έχουν την γνώση του σκοπού, όχι επαναστατημένους αστούς που θα γυρίσουν στις τρύπες τους στην πρώτη δυσκολία. Ο δρόμος που έχουμε επιλέξει δεν περιστοιχίζεται από υλικές απολαβές, αλλά από αγκάθια και σκοπός μας δεν είναι ένας μεγαλύτερος μισθός, αλλά μια καλύτερη κοινωνία που πνευματικά πορεύεται ανωτικά προς το θείο.
Όσοι ζωντανοί μαζί μας!Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έφτασαν σε σημείο να βγάλουν όπλο οι άπλυτοι..

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ......