Ο Τζορτζ Σόρος επενδύει 500 εκατ. δολάρια υπέρ των μεταναστών

Ο Τζορτζ Σόρος αυτός ο φιλεύσπλαχνος αγνός γεράκος, που ποτέ δεν δρα με κρυφή ιδιοτελή ατζέντα, αποφάσισε να επενδύσει 500 εκατομμύρια δολάρια υπέρ των μεταναστών.
Ακολουθούν οι δηλώσεις του ιδίου στην Wall Street Journal: 
«Αποφάσισα να αφιερώσω 500 εκατ. δολάρια επενδύσεων στις συγκεκριμένες ανάγκες των μεταναστών, των προσφύγων και των κοινοτήτων υποδοχής [...] Θα επενδύσω σε νεοφυείς επιχειρήσεις, σε καθιερωμένες εταιρείες, σε κοινωνικές πρωτοβουλίες και σε δραστηριότητες που ιδρύονται από τους ίδιους τους μετανάστες και τους πρόσφυγες [...]Οι πρόοδοι σ' αυτόν τον τομέα μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να έχουν αποτελεσματικότερα πρόσβαση στις κυβερνητικές, νομικές, χρηματοπιστωτικές και υγειονομικές υπηρεσίες»
Από την φωτιά στην Μόρια.
Έτσι απλά και εύκολα, η προσωρινή φιλοξενία των "προσφύγων", γίνεται μόνιμη εγκατάσταση. Και μαζί με την μόνιμη εγκατάσταση, έρχονται οι δουλειές, τα σπίτια η διεκδίκηση υπηκοότητας. Μπορεί όχι σήμερα, όχι αύριο αλλά σύντομα οι μαροκινοί που κάψανε το στρατόπεδο λίγες μέρες πριν θα ζητήσουν ελληνική υπηκοότητα.
Αντίθετα με τους κατά φαντασίαν εθνικιστές του συρμού, πρώτιστο πρόβλημα και έγνοια μας δεν είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι που μας παρουσιάζονται ως πρόσφυγες "θα μας πάρουν τις δουλειές". Φυσικά η διασφάλιση του βιοπορισμού του λαού της χώρας μας είναι σημαντική, αλλά πρώτιστη έγνοια μας είναι η αλλοίωση που θα υποστεί η φυλή μας, αν αυτοί οι άνθρωποι εγκατασταθούν εδώ. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατό από τον ζωτικό χώρο της Ελλάδας πρώτιστα, αλλά και τις Ευρώπης! Αναφέρουμε δε την Ευρώπη, διότι δυστυχώς κυκλοφορεί μια μπακαλίστικη λύση ενός γνωστού ακροδεξιού σχηματισμού που λέγει: "να πάρουν χαρτιά να πάνε στην Ευρώπη, να πάνε όπου θέλουν".. να φύγει το πρόβλημα από μένα να πάει στον γείτονα δηλαδή.. αυτό δεν αντιπροσωπεύει και δεν θα έπρεπε να αντιπροσωπεύει κανέναν εθνικιστή!

Η λύση είναι μία: Επανα-προώθηση όλων, των λαθρομεταναστών στην πρώτη ασφαλή χώρα που συναντάνε ερχόμενοι στην Ευρώπη δηλαδή την Τουρκία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έφτασαν σε σημείο να βγάλουν όπλο οι άπλυτοι..

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ......