ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΘΑ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ (Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Μια χαρακτηριστική ιστορία που δείχνει σε ποιό μέγεθος το Ισλάμ έχει αρχίσει να επιβάλλεται στην καθημερινή ζωή των χριστιανικών κοινωνιών, είναι μιας καθηγήτριας στο Σίντνευ της Αυστραλίας.
Η καθηγήτρια αυτή εργάζεται σε ένα δημόσιο πολυπολιτισμικό σχολείο του Σίντνευ, το Punchbowl Public School , όπου και γνώρισε πραγματικά το κοινωνικό χάος και τα προβλήματα που δημιουργεί η παρουσία των μουσουλμάνων μαθητών του. Στην αρχή αντιμετώπισε αυτούς τους μουσουλμάνους πρόσφυγες με πολύ φιλικό πνεύμα πιστεύοντας ότι χρειάζονται αγάπη και στοργή μετά από τα βάσανα που πέρασαν.


Πόσο όμως μεγάλη ήταν αυτή η αυταπάτη της φάνηκε πολύ γρήγορα. Η πρώτη εκδήλωση των παιδιών αυτών ακόμα και από τις ηλικίες 10 και 11 ετών ήταν να γεμίζουν τις τάξεις με τα εθνικά τους σύμβολα. Στη συνέχεια απαίτησαν με έντονο τρόπο να υπάρχει η διδασκαλία του Ισλάμ ισότιμη με την χριστιανική και ακόμα περισσότερο να επιβάλλεται η γνώση του Κορανίου σε όλους τους μαθητές. Αλλά το αποκορύφωμα ήταν το παρακάτω επεισόδιο:

Τέσσερα παιδιά μουσουλμανάκια έπιασαν τη δασκάλα τους την οποία απομόνωσαν σε μια γωνία, καθώς σύμφωνα με το Κοράνι η γυναίκα είναι ένα αντικείμενο και την απείλησαν ότι θα την αποκεφαλίσουν και αυτήν και την οικογένειά της αν δεν σταματήσει να τους δίνει συμβουλές και να τους κάνει παρατηρήσεις αυτή, μια άπιστη σε αυτούς τους μουσουλμάνους.


Την ώρα που την είχαν αποκλείσει, ένα από αυτά τα παιδιά, που σημειωτέον δεν ήταν πάνω από 11 ετών, είχε μαζί του ένα Κοράνι από όπου διάβαζε πάνω από το κεφάλι της εδάφια κατά των απίστων και πως πρέπει να τιμωρηθούν και να αφανιστούν από τους πιστούς.
Ενδεικτικό της ψυχολογίας αυτών των παιδιών, είναι ότι τα κοριτσάκια του σχολείου τα αποκαλούσαν «σκυλιά». Και ενώ θα περίμενε κανείς να τιμωρηθούν αυτοί οι μαθητές για την πράξη τους, τιμωρήθηκε ο ίδιος ο διευθυντής του σχολείου που ήθελε να βάλει κάποια τάξη ενώ η ίδια η δασκάλα που έπαθε μεγάλο σοκ, παραιτήθηκε και αποχώρησε. Αυτή είναι η πολυπολιτισμική παιδεία και μην νομίζουμε ότι όλα αυτά δεν θα αργήσουν να συμβούν και σε εμάς. Το έδαφος έχει ήδη προετοιμαστεί.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στις πολυπολιτισμικές κοινωνίες και όσοι τολμούν να αντιδράσουν χαρακτηρίζονται ρατσιστές και φασίστες, υπάρχουν και κάποιοι που αντιδρούν όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο όπου ένα έξαλλος γονέας στην Αμερική εισέβαλλε σε μια συνέλευση οικουμενιστών καθηγητών φωνάζοντας πως δεν θέλει το παιδί του να διδάσκεται ο Κοράνι. Κρατώντας στα χέρια του ένα αντίτυπο του Κορανίου, αφού το έσκιζε επιδεικτικά, πετούσε τα χαρτιά στο έδαφος.


Επιπλέον, επειδή πολλοί μουσουλμάνοι δεύτερης και τρίτης γενιάς σε μη ισλαμικές χώρες τείνουν να είναι πιο χαλαροί με τα μουσουλμανικά ήθη και έθιμα, ορισμένοι σκληροπυρηνικοί μουσουλμάνοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Έτσι, στη Ρωσία για παράδειγμα, δημιουργήθηκε μια ομάδα μουσουλμάνων «ακτιβιστών», με την ονομασία «StopHam» (συντομογραφία του Stop Haram-σταμάτα να κάνεις ό,τι είναι απαγορευμένο) η οποία ποστάρει δικά της βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα. Σε αυτά τα βίντεο προσπαθεί να επιβάλλει τους νόμους της Σαρίας σε επιεικέστερους μουσουλμάνους οι οποίοι για παράδειγμα καταναλώνουν αλκοόλ, καπνίζουν και γενικότερα κάνουν πράγματα απαγορευμένα για το Ισλάμ. Ακόμη ο δικηγόρος της Μόσχας, ο Dagir Khasavov, σκέφτεται να ενσωματώσει δικαστήρια Σαρίας ώστε να «προστατεύονται» με αυτόν τον τρόπο τα δικαιώματα των μουσουλμάνων.

Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στον ιμάμη αυτόν να φυτέψει τον ισλαμικό σπόρο στις ψυχές των αθώων μικρών παιδιών. Είναι πραγματικά απαράδεκτο να βλέπουμε σχολεία Ευρωπαϊκών χωρών να προγραμματίζουν επισκέψεις σε εξτρεμιστές ισλαμιστές οι οποίοι φανερά επιθυμούν να μολύνουν τη σκέψη των παιδιών. Αν αυτό συμβαίνει, τότε έχουμε φανερά παραμελήσει το καθήκον μας για τη φροντίδα των παιδιών. Ένα από τα βασικότερα καθήκοντα του σχολείου θα πρέπει να είναι η ρητή απαγόρευση της έκθεσης των παιδιών σε εξτρεμιστές.

Σύμφωνα με τον Τομ Γουίλσον, επιστημονικό συνεργάτη στην εταιρία Henry Jackson Society,το Τμήμα Εκπαίδευσης υποτίθεται πως παρέχει λεπτομερή καθοδήγηση για τα σχολεία ώστε να δείξουν τη δέουσα επιμέλεια όταν ερευνά εξωτερικούς ομιλητές και προστατεύει από την απειλή των εξτρεμιστών. Όσο επιτρέπουμε στο μουσουλμανικό στοιχείο να διεισδύει στις χώρες μας και στο εκπαιδευτικό μας σύστημα, τόσο περισσότερο θα αυξηθεί η καταδίωξη των χριστιανών από όλους τους τομείς και θα χαθεί η ελευθερία λόγου. Μια περίπτωση η οποία δείχνει φανερά αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων είναι το πανεπιστήμιο Rollins College στη Φλόριντα όπου ένας χριστιανός φοιτητής απεβλήθει επειδή υπερασπίστηκε το χριστιανισμό.

Ο 20χρονος φοιτητής, Marshall Polston, σε μαθήματα της μουσουλμάνας καθηγήτριας του Areej Zufari, όταν εκείνη παρουσίασε τις μουσουλμανικές της αντιλήψεις κατά του χριστιανισμού, απαντούσε με ανάλογα επιχειρήματα.

Ολόκληρο το άρθρο από όπου και αντιγράψαμε, βρίσκετε εδώ ....

http://nikosxeiladakis.gr/%cf%80%cf%89%cf%83-%cf%84%ce%bf-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc-%ce%b8%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b2%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b9%cf%83-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b5/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έφτασαν σε σημείο να βγάλουν όπλο οι άπλυτοι..

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ......