ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ2 σε 1
Για ακόμη μια φορά γίναμε στόχος φραστικής επιθέσεως από τον γνωστό σκουπιδοχώρο με την ονομασία «Ιντιμίντια». Έχουν βαλθεί τελευταίως να ασχολούνται με τα μανίας με τον σύλλογο μας, στοχοποιώντας σωρηδόν τα μέλη μας. 


Η αλήθεια είναι, πως σκεφτήκαμε αρκετά μέχρι να αποφασίσουμε για το αν θα πρέπει να αναφερθούμε ΠΑΛΙ σε δαύτους, διότι δεν σκοπεύουμε να αναλωθούμε σε καθαρισμό κοπριάς. Τα ζητήματα της Πατρίδος και δη της αγαπημένης μας Πόλεως της Καβάλας τρέχουν συνεχώς και δυστυχώς αυξάνονται. Δεν υπάρχει χρόνος λοιπόν να μαζεύουμε και τα σκουπίδια της. 


Βλέπετε, επειδή τώρα βρίσκονται στην κυβέρνηση, δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και αναγκάζονται να αναμασούν τις αθλιότητες και τα ψεύδη τους. Εμείς θα θέλαμε τουλάχιστον από δαύτους, να τολμήσουν να πουν κάποια στιγμή την αλήθεια στους κοντόφθαλμους οπαδούς τους. Όχι τίποτα, αλλά αν τα μέλη και ο σύλλογος μας ασχολούνταν με όπλα όπως αυτοί ισχυρίζονται, να είσαστε απόλυτα σίγουροι πως θα μας είχαν μαζέψει μέχρι τώρα σαράντα φορές.


Από την άλλη μεριά τώρα, έχουμε τον γνωστό (πλέον) εβραίο ραβίνο Μαρδοχάϊ Φριζή, που αναλώνεται σε υβριστικά βιντεάκια κατά μελών μας και κατά του συλλόγου μας. Δεν γνωρίζαμε αυτόν και τα υβριστικά του μηνύματα και εκπλαγήκαμε όταν μας ενημέρωσαν οι φίλοι μας. Σε πολύ συγκεκριμένο του βίντεο αναφέρεται σε εμάς εκτός των άλλων, λέγοντας πως παρευρεθήκαμε στην διαμαρτυρία ενάντια στην σφαγή με τον θρησκευτικό εβραϊκό τρόπο «κόσερ». 


Επειδή λοιπόν κύριε Μαρδοχάϊ πιθανόν να μας παρακολουθείτε ή θα σας ενημερώσουν οι φίλοι σας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε οτι :


Α) Ένα άτομο που εκείνη την δεδομένη στιγμή ΔΕΝ ανήκε στο σύλλογο μας, όντως παρευρέθη στην διαμαρτυρία, αλλά ΜΟΝΟΣ του χωρίς κάποιο άλλο μέλος μας να τον συνοδεύει. Θα σας το διαβεβαιώσει και η κυρία Αθανασία Δερβίδου (επικεφαλής του συλλόγου ¨Σε προστατεύω¨), στην οποία και αναφέρετε στο βιντεάκι σας.


Β) Όταν το άτομο αυτό κατέβηκε στο σημείο της διαμαρτυρίας περικυκλώθηκε από τα αναρχικά στοιχεία (περίπου 25 άτομα) και αφού μάλιστα του επιτέθηκαν φραστικώς, αλλά και αφότου γρονθοκοπήθηκε μία φορά, απεχώρησε αμέσως. Και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε από την κυρία Δερβίδου, όπως και από τους Αστυνομικούς που ήταν στο σημείο. Υπάρχει και βίντεο των αγαπημένων σας φίλων των αναρχικών, τους οποίους και καλύπτετε. Ζητήστε να σας το δώσουν ή ψάξτε το στο youtube.


ΝΤΡΟΠΗ σας λοιπόν κύριε Μαρδοχάϊ που είσαστε και θρησκευόμενος, διότι ΔΕΝ αναφέρεστε καθόλου σε αυτό το γεγονός, όπως ούτε καν τολμάτε να πιάσετε στο στόμα σας τα αναρχικά στοιχεία. Συν αυτό, μας κατηγορείτε και για τις υλικές ζημιές στο μνημείο σας.


Γ) Ο σύλλογος μας ουδέποτε είχε σχέση με τον Ναζισμό τον οποίο και σιχαινόμαστε, αλλά ούτε και με την Χρυσή Αυγή, καθώς δεν ανήκουμε σε ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό κόμμα. Ρωτήστε αν θέλετε την ιδία την Χ.Α Καβάλας να σας πούν για τις μεταξύ μας σχέσεις.


Αυτά για εσάς αλλά και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται να πληροφορηθεί. Ότι άλλο χρειάζεται να μάθετε, μπορείτε να μας ρωτήσετε και δεν χρειάζεται να ψεύδεστε ασύστολα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έφτασαν σε σημείο να βγάλουν όπλο οι άπλυτοι..

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ......