ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012

Με συγκίνηση και χαρά παρακολουθήσαμε την αιφνιδιαστική κίνηση των συναγωνιστών του Ιερού Λόχου 2012, που έγινε στην Θεσσαλονίκη ενάντια στην απαξίωση των ηθών και των ξεπεσμό των αξιών που σκοπό έχουν τον εξευτελισμό του Ελληνικού Έθνους. Με λύπη μας παρακολουθήσαμε όμως για άλλη μια φορά την αδιαφορία των Ελλήνων συμπολιτών που τραβούν προς τον πάτο δίχως σταματημό. 

Ας είναι ..... Οι Ελληνες Εθνικιστές θα είναι πάντοτε στις επάλξεις για να δείχνουν την διαφορά μεταξύ γνήσιων Ελλήνων Πολιτών και αδιάφορων μικροαστών. Φαίνεται όμως δυστυχώς πως ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του και όσοι το κάνουν παραμένουν βολεμένοι στις συνηθισμένες κλισέ φράσεις τους όπως ,"κοίτα που μας κατάντησαν οι αλήτες, αλλά και τι να κάνουμε;".

Εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε και θα το κάνουμε πράξη οταν μας δοθεί η ευκαιρία. Και τότε να είσαστε σίγουροι πως τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο για τους Έλληνες που το αξίζουν δημιουργώντας μια Ελλάδα όπως της αξίζει.
  

Εύγε λοιπόν στους συναγωνιστές του Ιερού Λόχου 2012 και στους υπόλοιπες Πατριωτικές δυνάμεις που συμμετείχαν όπως οι αυτόνομοι εθνικιστές , ΕΝΕΘ, μέλη του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας με τον κ. Δημήτρη Βαλασίδη που τυχαία βρέθηκαν στο σημείο καθώς και άλλοι συναγωνιστές οι οποίοι έπραξαν το Ιερό τους καθήκον ως γνήσιοι αντιεξουσιαστές,  εναντιώμενοι στους σάπιους Θεσμούς και στην σάπια πλέον Κοινωνία.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έφτασαν σε σημείο να βγάλουν όπλο οι άπλυτοι..

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ......