Σε μια κίνηση εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας, προχώρησε η Δήμαρχος Καβάλας κυρία Δήμητρα Τσανάκα αναρτώντας την Ελληνική Σημαία στο Κάστρο. Πράγματι, αυτή η κίνηση από μόνη της όχι μόνον δεν δύναται να κατηγορηθεί, αλλά αντιθέτως επιβάλλεται και να επαινεθεί ως πράξη. Σε αυτό όμως που εμείς στεκόμαστε σκεπτικοί είναι πως μια τέτοια κίνηση έρχεται με σκοπό πρώτα από όλα ότι χρησιμοποιείτε ως κίνηση εντυπωσιασμού στους πατριώτες της Καβάλας και κυρίως στους δεξιούς της ψηφοφόρους. Έπειτα ας μην ξεχνάμε ότι η Σημαία αυτή, σαφώς και είναι η επίσημη Σημαία του Κράτους, όμως ο θεσμός της ανάρτησης της ανήκε ανέκαθεν στους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες. Ουδέποτε η Δημαρχεία ανήρτησε από μόνη της μια Σημαία ώστε να επαινέσουμε το γεγονός, αλλά αντιθέτως εις το παρελθόν, από προηγούμενες θητείες άλλων δημάρχων η ιδέα αυτή καταπολεμήθηκε. Έπειτα, η Σημαία που αναρτούμε εμείς ως Εθνικιστικός σύλλογος είναι μεγαλύτερη αλλά και είναι η πρώτη επίσημη Ελληνική Σημαία του Κράτους μας, καθώς είναι αυτή που ¨γεννήθηκε¨ με την κατάληψη της Τριπολιτσάς και περιέχει τα ράσα του παππά και την φουστανέλα του Έλληνα αγωνιστή της Εθνεγερσίας. Αυτή η Σημαία εκπροσωπεί και ολόκληρο τον Ελληνικό Στρατό. Άρα λοιπόν για εμάς και για όλους τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, αυτή η Σημαία που αναρτoύμε εμείς κάθε χρόνο έχει συμβολική αξία.Έτσι λοιπόν, αυτός ο Θεσμός ανήκει σε εμάς και θα χαιρόμασταν αν και η κυρία Δήμαρχος μας ΕΠΕΒΑΛΛΕ να την αναρτούμε σε κάθε μεγάλη Ελληνική Εθνική εορτή ή άλλη γιορτή της πόλης, όπως αυτή του AIR SHOW. Η Σημαία που ανήρτησε η κυρία Δήμαρχος είναι σαφώς απολύτως σεβαστή και αγαπημένη και την προσκυνούμε, όμως δημιουργήθηκε για να εκπροσωπεί ΜΟΝΟΝ το Πολεμικό μας Ναυτικό. Εμείς πιστοί στις παραδόσεις και για τους συμβολικούς λόγους που αναφέραμε πιο πάνω, αναρτούμε αυτήν με τον Σταυρό.
Κατανοούμε το γεγονός ότι η κυρία Δήμαρχος, πιθανόν πιεσμένη από το κατεστημένο, όπως ίσως και από κάποιες άλλες παρατάξεις αλλά και κάποιες παλιές πράσινες και μπλέ ¨ακρίδες¨, να ενέδωσε στο ότι έστω ας είναι η ίδια η Δημαρχεία που θα αναρτά την Σημαία στο Κάστρο της Πόλης μας, αρκεί να μην το κάνουν οι ¨φασίστες¨.

Εμείς δηλώνουμε πως ο Θεσμός αυτός όπως και η Σημαία με τον Σταυρό, ανήκουν στους Καβαλιώτες Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες και στον σύλλογο μας και θα την αναρτούμε συνεχώς και στις Εθνικές μας παρελάσεις, αλλά και στο AIR SHOW.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έφτασαν σε σημείο να βγάλουν όπλο οι άπλυτοι..

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ......